onsdag 30 november 2011

Onsdag 30/11

Idag har vi fått jobba mer med våra slutprodukter. När hela arbetet är klart ska vi hålla redovisning för skolans rektor, vd och flera lärare. Då ska vi kunna presentera en moodboard, modeskisser, mönsterskisser, tre färdigställda plagg mm. En vecka kvar nu - LITE stressad.


Trots den stressiga situationen så åkte vi ut på äventyr efter skoldagens slut. Linn shoppade loss i dessa herrars butik.

Ett vanligt indiskt hus.

Medan Linn shoppade loss av herrarna på bilden ovan så klädde de på mig en sari. En sari=8 meter långt tygstycke. Han draperade tyget till veck i sina händerna samtidigt som han draperade fast det på mig. Sjukt imponerande. Känslan=En inrullad korv. Så upplevelsen skulle nästan fått 5 av 5 om det inte var så svettigt och tajt.

En av alla miljontals marknadsgränder i Main City (gamla stan).
Skoldagen gick åt till att fortsätta jobba på allt material vi måste färdigställa tills den viktiga redovisningsdagen (nästa torsdag). Vi har alltså hysteriskt mycket att göra just nu, och som grädde på moset: jättemycket vi vill hinna göra & se innan vi åker hem nästa helg. Vi ska bland annat hinna åka till Taj Mahal, shoppa julklappar, börja packa, färga tyger, brodera, mm.
Saknar familjen, katten Maja, vänner & Stockholm. Men samtidigt vet jag att jag kommer sakna Indien & de vi lärt känna här så otroligt mycket!

/Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar