fredag 2 december 2011

Torsdag & Fredag 1-2/12

Batik samples med vaxet kvar

Louise på open house

Fixa naglar och ögonbryn för billig penning !!!

Lite av utsikten från rastgården.

Avslutade dagen med modevisning av Manish Malhotra
Dåså, nu är vi nog förhoppningsvis klara med alla samples då vi avslutat batikandet så nu kan vi fokusera på våra slutprodukter. Igår var det rätt hektiskt i skolan och på kvällen då vi finslipade allt arbete för open house idag och även kämpade vidare med våra slutprodukter. Open house är som en slags redovisning då rektorn och andra lärare tittar på allt man gjort från kursens start och ställer en del frågor. Verkade som att de flesta elever var väldigt nervösa över detta men vi visste inte riktigt vad som väntade så vi tog det lugnt. När vi väl stod i klassrummet med våra produkter framför oss och lärarna kom in med filmkamera i högsta hugg och började ställa knepiga frågor så var det allt en lite pressad situation, men jag måste säga att de gick okej ändå.

Efter skolan bestämde vi oss för att fixa till oss lite och drog till en salong för att fixa ögonbrynen och Louise passade även på att fixa naglarna. Det är skönt här i Indien för man kan unna sig lite vardaxlyx för en billig slant då och då. Väl tillbaka i skolan stöter vi på en av lärarna som säger till oss att det är en modevisning kl sju och att vi har fått inbjudningar. Så det var bara att fixa till sig lite mera och ge sig iväg.

Visningen hölls på ett 5 stjärnigt hotell och innan var det mingel i några timmar, så där var vi. Jag, Louise och en massa fotografer som var väldigt intresserade av att fota oss så vi ska hålla utkik i tidningar imorgon för vi kanske är med i inte mindre än tre. Känns som man är någon slags C-kändis här, man vet inte riktigt om folk tar kort och pratar för att de gillar oss eller inte. Ibland kan det här med fotograferingen och utstirringen gå till överdrift men ikväll efter något glas vin var det helt OK ! Visningen i sig var förövrigt jätte häftig att se, liknade våra visningar rätt mycket fast med bollywood inspererade kläder och musik, häftigt. 

Så efter en toppen dag ska vi pallra oss i säng så vi kan få lite sömn innan vi ska upp igen för att ta tåget till Agra och Taj Mahal !

/Linn 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar