onsdag 7 december 2011

Onsdag 7/12

Ett av alla fina blomsterstånd i Main city.


Hemrese datumet närmar sig, och fort går det! Nu på slutet har vi väldigt mycket att göra. Vi måste bland annat montera alla våra arbeten på papper. Jag räknade snabbt genom allt i min pärm nyss, och jag har tydligen lyckats prestera fram mer än 100 skisser & tygsamples.
Dessutom har både jag & Linn hunnit färdigställa en hel traditionell dräkt, dvs en tunika, en sjal & ett par leggins. Dessa har vi både färgat, broderat, tryckt osv på. Imorgon ska vi final redovisa allt vårat arbete och dessutom våra slutprodukter - plaggen. Redovisningen kommer att pågå i ca 2,5 timmar framför skolans vd och diverse lärare. Lite nervöst, japp.
Efter det ska vi få cetrificaten på att vi färdigställt denna kursen. På fredag skulle vi få ledigt så att vi ska hinna packa & samla ihop oss. Och förhoppningsvis får vi till en avskedsmiddag också!

Idag har vi, förutom att köttat med att hinna slutföra allt arbete, tagit oss en tur i staden. Vi känner att vi måste hinna uppleva Indien utanför colleges murar så mycket som möjligt nu innan vi drar.
Så dagen till ära blev det en tur till Jaipurs Zoo. Där såg vi bebistigrar, snuttlejon, minialligatorer, gulleapor och andra sötdjur. På Zoo:et fanns även ett museé och där inne fann vi _uppstoppade_ djur. Hur osmakligt är inte det, hallå? Blandat ett Zoo med en kyrkogård, inte okey Indien.
Men förövrigt njöt vi av dagen och innan vi far hem tog vi oss ett besök på en South Indian resturang.

Imorgon har vi en stor dag framför oss och nu ska vi sova innan 12 som riktigt ansvarsfulla studenter.
/Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar