tisdag 6 december 2011

Söndag/Måndag/Tisdag 4-5-6/12







Ja, ska väl försöka sammanfatta slutet och början av veckan då.
I söndags var vi hembjudna på lunch hos Manisha, så efter att ha sovit ut så tog vi oss dit. Där fick vi jättegod hemlagad mat (saknar hemlagad mat här på hostlet). Efter det tog hon med oss in till Main City och Bapu Bazaar som slutade i lite shopping he he. Vi hade tight schema så vi skyndade oss iväg till ett stort fint vitt tempel, vi i aouto och Manisha bakom på moppen. När vi hoppade av aouton ringde Manisha och sa att hon ramlat med moppen och skadat oss, så vi haffade snabbt en ny aouto och tog oss till henne. Så det lugna tempel besöket förvandlades till ett lite mer kritiskt läge, men hon mår bra nu efter lite omplåstring på sjukhuset.

Måndag- Ja, skola igen då, vilken innebar tidig morgon... Men det som var kul var att vi skulle iväg på ett besök på en fabrik vilket är väldigt intressant. Så vi for iväg på förmiddagen till en textilfabrik. Tyvärr fick vi inte fota där inne men det var jätte kul att se. Om jag skulle satt mig vid en maskin och sytt lite skulle de ha skrattat för de var så satans snabba i sin sömnad och allt där till. Helt hysteriskt.
På fabriken tillverkade de kläder, heminredningsprodukter och pappers prylar som var super gulliga så vi bestämde oss för att ta oss en titt i deras butik som låg bort mot stan. Det tar oss till...

Tisdag- Tidig morgon igen.. Nu är det allt finlir kvar på slutprodukterna och lite montering kvar innan det är dags för redovisning så det är vad vi sysslat med idag i skolan. Efter skolan tog vi oss till fabrikens butik, de hade som väntat väldigt fina grejer. Både jag och Louise passade på att köpa oss något litet vilket kanske är dumt då vi båda redan nu har lite övervikt i baget, men men. Efter detta ville vi fortsätta spendera lite pengar så vi tänkte oss Main City, men icke för idag var det någon muslimsk festival så allt var stängt. Men vi ville ändå inte bara tillbaka till rummet, så jag fick den briljanta idén att gå på zoo !
Så dit drog vi, men nejdå det lyckas vara öppet alla andra dagar men inte tisdagar...
Så vi gav upp och uppsökte närmsta bar där vi träffade upp en kompis och tog oss någon öl och lite vattenpipa. Så det blev en rätt trevlig eftermiddag ändå.

/Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar